Om

GratisBlogg.nu är en blogg med mängder med gratis tips kring sådant som rör appar, internet, IT, datorer, hemsidor, mjukvara, spel, elektronik och mycket mer!

Här kan du läsa om allt från appar för att kolla elpriset till väderappar och tips på webbhotell, VPN och andra datatjänster.

Ansvarig utgivare: Harvedge

Gratisblogg.nu finansieras via affiliatemarknadsföring

Denna webbplats finansieras med affiliatemarknadsföring. Det innebär att vi får en liten ersättning om du köper en produkt eller tjänst av någon av våra samarbetspartners efter att ha klickat på en länk här hos oss. För dig som kund kostar det inget extra. För oss som driver denna sajt innebär det ett sätt att få betalt för mödan.

Integritetspolicy

Gratisblogg.nu använder cookies (kakor) för att spara information som hjälper oss att erbjuda en bättre användarupplevelse. Vi sparar dock inga personliga uppgifter.

Den information som vi får tillgång till är anonymiserad statistik genom Google Analytics. Kakor används också för att spåra klick på affiliatelänkar. Denna spårning är även den anonymiserad och kan inte kopplas till dig personligen.

Vi tar inte ansvar för hur någon av de sajter som vi länkar till hanterar personinformation och kakor. Dock gör vi alltid vårt bästa för att bara tipsa om seriösa och säkra webbsajter.